info@ebmareteresa.cat

93 857 03 77

Slide background
Slide background
Slide background

Activitats

Manipulació i experimentació

No hi ha millor manera d'aprendre que tocant, embrutant-se, sentint, vivint el que fem. L’aprenentatge a través de la manipulació i l’experimentació fa que els infants construeixin els coneixements a través de les pròpies vivències.

Descoberta de l'entorn

Descobrir l'entorn és una experiència que acompanya a l'infant a saber qui és ell, quin és l'entorn en el què viu i amb el què interactua. Els canvis en l'entorn susciten en l'infant la curiositat, la capacitat de qüestionar-se coses i la de fer aprenentatges per ell mateix.

Música

Totes les cultures tenim un ampli repertori de cançons per a infants. Amb la música aprenem a escoltar, desenvolupem la memòria, l´alegria, l´expressió i la comunicació. És fonamental promoure l´estimulació musical en la primera etapa de la vida.

Hàbits

L’adquisició dels diferents hàbits els permet ser més autònoms, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i són necessaris en l’adquisició dels nous aprenentatges.

Anglès

Existeix un període privilegiat per aprendre el llenguatge, que comprèn dels 0 als 6 anys. Si un nen aprèn Anglès a una edat primerenca dominarà amb més facilitat el llenguatge que aquells que introdueixi més tard.

Psicomotricitat

La psicomotricitat és un joc per estimular les habilitats motrius. És una activitat on els nens expressen les seves emocions i les seves possibilitats motrius, tot posant a prova el seu equilibri, el control en els desplaçaments, la coordinació de moviments, l’orientació en l’espai…

Festes

És important mantenir les tradicions i la cultura catalana celebrant les festes populars més importants de la nostra terra passant, així de grans a petits la història del nostre país.

Hort Urbà

Ser responsables i tenir cura de la natura, plantar les llavors i ajudar a créixer els aliments que desprès menjarem amb gust i orgull.

Aniversaris

Els nens i nenes viuen amb il·lusió el dia del seu aniversari, es fan grans i la majoria se n’alegren. Saben que seran protagonistes d´aquell dia : es farà una corona , se li cantarà la cançó d´aniversari. Els aniversaris mostren als infants com dia a dia van creixent.

Serveis

1

Permanència

Si heu de començar la vostra jornada laboral a les 8 matí, no ho dubteu a partir de 3/4 de 8 ja tenim alumnes que comencen la seva jornada a l'escola bressol o també la poden allargar fins les 7 de la tarda. Intentem d'aquesta manera conciliar la vostra vida laboral amb l'escolar

3

Centre d'atenció precoç Tris-Tras

Ens sentim acompanyades per la professionalitat i experiència del centre, davant qualsevol dubte d'algun trastorn que pugui patir el vostre fill-a, ells ens acompanyen i assessoren.

2

Menjador amb cuina pròpia

Per llepar-se'n els dits, quin dinars més bons que mengen els nostres alumnes i ho avala l'oloreta que desprèn la cuina quan s'està cuinant. Una alimentació assessorada i guiada per una bona nutricionista.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web. En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, li preguem que ens doni el seu consentiment exprés per emmagatzemar les seves dades, que tractarem amb la finalitat de millorar la seva experiència i crear perfils de usuaris que s’adaptin a les seves necessitats. A aquests efectes, li preguem que faci click a ACCEPTO. | Política de cookies
Amunt ↑